Stijlvolste keus in glazen wanden
Elke werkdag bereikbaar van 08:00 t/m 17:00:
Offerte
Glazen wanden levering en montage Rotterdam voor Kantoor & horeca

Glazen wanden Rotterdam | Voor kantoor, overheid en horeca-gelegenheden

Wilt u uw kantoor of horecagelegenheid in Rotterdam opsplitsen met glazen wanden? En bent u ook nog eens op zoek naar een goede prijs- en kwaliteitsverhouding? Wij bieden een kwalitatief hoogstaand, minimalistisch en stijlvol glazen wandpaneel dat eenvoudig te (de)monteren is. De glazen wand bestaat in totaal maar uit zes onderdelen. Optioneel kunt u ook nog het glaspaneel voorzien van een print. Denk hierbij een logo, belettering of een zelfs een afbeelding. Ook het laten zandstralen van het glas, vol of in één of meerdere banen, behoort tot de mogelijkheden.

Proces glazen wanden plaatsen in Rotterdam

  1. Advies & inventarisatie: we komen o.a. eerst bij uw inmeten op (bouw)locatie in Rotterdam;
  2. Offerte: na bezichtiging is offerte tevens factuur. Zodoende geen onaangename financiële verrassingen aan het einde van het traject;
  3. Productie: het op maat laten snijden van de glaspanelen;
  4. Levering & montage: een ervaren en erkend afbouwbedrijf installeert de gewenste glazen wanden eventueel in combinatie met deuren en (deur)beslag.

Kosten berekenen van een glazen wand op uw kantoor? Klik op de volgende link: glazen kantoorwanden prijs

Gerealiseerde projecten in Zuid-Holland
Meer glaswand-projecten bekijken in en rondom Rotterdam

Klik hier en bekijk onlangs gerealiseerde projecten

Uw ruimte in Rotterdam voorzien van hoogstaande kantoorwanden?

Glazenwandenkantoor biedt je de mogelijkheid om een glaswand te bouwen met 44.2 of 55.2 gelaagd glas. Beide glaspanelen voldoen tot een bepaalde hoogte aan vrijwel alle eisen van het huidige bouwbesluit. Zo zijn beide types glas uitvoerig getest en goedgekeurd op doorval en impact. Hierdoor zijn onze wanden mede geschikt om te plaatsen bij vides of trapgaten.

Uiteraard zijn de wanden ook getest op hun akoestische eigenschappen. Onze dichte glaswand voldoet met 44.2 glas aan 30 dB en met 55.2 aan 31 dB. Hogere eisen? Dan kun je er voor kiezen om met speciaal akoestisch glas te gaan werken. Hier hebben we een resultaat mee behaald van 35 dB.

Hoogstaande glazen wanden, deuren en deurbeslag

De glazen wanden onderscheiden zich door het beperkt profielgebruik en minimalisme. De glaspanelen zijn verbonden middels een tape. Aan de boven- en onderkant is het glas geklemd in een aluminium profiel. De glazen wanden worden in de profielen afgeklemd met rubbers die verdekt zijn gemonteerd, wat zorgt voor een fijne strakke belijning en evenwicht in het project. Het resultaat? Een zeer montagevriendelijke glaswand met een moderne subtiele uitstraling.

De Obi-wand kenmerkt zich als een glasheldere wand-oplossing voor uw project in Rotterdam.

Op zoek naar een nieuwe kantoorruimte voorzien van glazen wanden? Bekijk eens het aanbod kantoorruimte Rotterdam op de website van Spring Real Estate.

Details glaswanden voor kantoor, overheden en horeca

Uit welke onderdelen bestaat een glazen kantoorwand en deur(beslag) uit?

Een glazen wand, ook wel een glazen separatiewand genoemd, kent grofweg een viertal elementen, namelijk:

  • Aluminium profielen: de profielen kunt u overigens verkrijgen in iedere gewenste ral-kleur.
  • Glaspanelen: om privacy te creëren kunt u de glaspanelen voorzien met een matte folie. Dit kan in combinatie met een logo, afbeelding of een andere print.
  • Deuren: kies hierbij uit een glazen swingdeur (indraaideur) of schuifdeur. Overigens kunt u ook kiezen voor houten deur.
  • Deurbeslag: de deuren worden uiteraard voorzien van sloten en grepen.

Uiteraard kunt u geheel uw glaswand-project helemaal naar wens samenstellen.

Wilt u uw kantoor of horeca-gelegenheid in Rotterdam voorzien van glazen wanden?

Klik hier en vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.