Stijlvolste keus in glazen wanden
Elke werkdag bereikbaar van 08:00 t/m 17:00:
Offerte
Glazen kantoorwanden in Harderwijk Montage & Installatie

Glazen kantoorwanden Harderwijk laten plaatsen

Door licht komt het kantoorpand meer tot leven. Door glazen kantoorwanden breng je licht en transparantie op de werkvloer. Transparantie is de nieuwe trend op het gebied van kantoorpanden. Voor het stijvol opdelen van je kantoorpand, zijn glazen kantoorwanden een zeer goede keuze. Onze glazen kantoorwanden voldoen aan de eisen van dit moment, montagevriendelijk en ze laten weinig geluid door.

Werkproces Glazenkantoorwanden

Wij beginnen altijd met een blik op de locatie. Zo kunnen we goed inschatten wat er nodig is om mooie glazen wanden te kunnen plaatsen. Op basis van je wensen gaan we een offerte opmaken. Bij acceptatie gaan we direct aan de slag. Om financiële verrassingen te voorkomen is de offerte ook je factuur. Vervolgens worden de glazen kantoorwanden op maat gemaakt en geïnstalleerd door een erkend installatiebedrijf.   Bereken hier direct de kosten voor glazen kantoorwanden.

Specificaties glazen kantoorwanden Harderwijk

Wij bieden twee verschillende soorten glazen kantoorwanden aan, namelijk 44.2 en 55.2 gelaagd glas. Het verschil tussen deze twee typen glas zit in het geluid wat ze doorlaten. 44.2 stopt 30 dB aan geluid en 55.2 31 dB. Beide typen glas voldoen aan de nieuwste bouweisen en zijn daarom geschikt. Beide types zijn uitvoerig getest en goedgekeurd op doorval en impact. Ook zijn de wanden geschikt om bij vides of trapgaten te plaatsen. Optioneel kun je er ook voor kiezen om met speciaal akoestisch glas te plaatsen. Hier is een resultaat behaald van 35 dB.

Gerealiseerde projecten in Zuid-Holland
Meer glaswand-projecten Amstelveen en omgeving

Klik hier en bekijk onlangs gerealiseerde projecten

Onderdelen glazen kantoorwanden

De glazen kantoorwanden bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Aluminium profielen
  • Glaspanelen
  • Deuren
  • Deurbeslag

De onderdelen zijn vanzelfsprekend verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een houten deur of verschillende ral-kleuren aluminium profielen.

Details glaswanden voor kantoor, overheden en horeca

Offerte aanvragen?

Wil je direct meer weten over onze glazen kantoorwanden? Vraag online een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de situatie te komen bekijken.

Glazen wanden montage & installatie?

Klik hier en vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.