Stijlvolste keus in glazen wanden
Elke werkdag bereikbaar van 08:00 t/m 17:00:
Offerte
Glazen kantoorwanden Sneek Montage & Installatie

Glazen kantoorwanden Sneek laten plaatsen

Meegaan in de laatste trends met je kantoorpand? Dan zijn glazen kantoorwanden misschien wat voor jullie. De trend van de laatste jaren is vooral door transparantie uit te stralen. Door glazen kantoorwanden Sneek creëer je de transparantie die tegenwoordig de standaard is.

Hoe werken wij?

We beginnen ons werkproces door op locatie te komen kijken naar de huidige situatie. Hierin zullen we de wensen bespreken en de mogelijkheden. Op basis van dit gesprek komen wij met een advies en een offerte. Wij hechten er waarde aan dat er geen verrassingen zijn omtrent de financiën.

Vervolgens gaan we aan de slag om de glazen kantoorwanden op maat te laten maken. Deze worden geïnstalleerd door een erkend installatiebedrijf. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Gerealiseerde projecten in Friesland
Meer glaswand-projecten Sneek en omgeving

Klik hier en bekijk onlangs gerealiseerde projecten

Onderdelen glazen kantoorwanden Sneek

Onze glazen kantoorwanden zijn opgebouwd uit de volgende onderdelen:

  • Aluminium profielen: de profielen kunt u overigens verkrijgen in iedere gewenste ral-kleur
  • Glaspanelen: om privacy te creëren kunt u de glaspanelen voorzien met een matte folie. Dit kan in combinatie met een logo, afbeelding of een andere print.
  • Deuren: Mogelijk in een swingdeur of schuifdeur. Eventueel ook verkrijgbaar in hout.
  • Deurbeslag: mogelijkheid tot verschillende sloten en grepen in andere kleuren.
Details glaswanden voor kantoor, overheden en horeca

Technische specificaties glazen kantoorwanden Sneek

Onze glazen wanden zijn verkrijgbaar in twee verschillende opties: 44.2 of 55.2 gelaagd glas. Beide typen glas zijn uitgebreid getest. Beide glastypen voldoen aan de huidige bouweisen. Op basis van deze testen kunnen de glazen wanden ook gebruikt worden bij vides en trapgaten.

Een ander belangrijk aspect is de akoestiek. Onze glazen wanden voldoen zeker aan deze eisen. De 44.2 versie houdt 30 dB tegen. De 55.2 versie houdt 31 dB tegen. Worden er hogere eisen gesteld aan de glazen wanden? Door speciaal akoestisch glas te gebruiken kan er 35 dB worden tegengehouden.

Offerte aanvragen?

Bent u overtuigd van onze glazen wanden? Bij ons kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij maken voor u een prijs op maat.

Glazen wanden montage & installatie?

Klik hier en vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.