Stijlvolste keus in glazen wanden
Elke werkdag bereikbaar van 08:00 t/m 17:00:
Offerte
Glazen kantoorwanden Zierikzee Montage & Installatie

Glazen kantoorwanden Zierikzee laten plaatsen

Als modern bedrijf is het belangrijk om aan alle trends mee te doen, dus is een bijtijds kantoorpand van belang. De trend is om zoveel mogelijk transparantie te creëren in je kantoorpand. Glazen kantoorwanden zijn hiervoor nodig. Door glazen kantoorwanden kan je transparantie creëren en privacy. Een ideale combinatie dus.

Hoe werken wij?

Wij werken altijd volgens dezelfde duidelijke, transparante wijze. Allereerst vinden wij het belangrijk om de huidige situatie te bekijken. Hier bekijken we de mogelijkheden om glazen kantoorwanden te plaatsen en hoeveel tijd en materiaal er nodig is om de klus te klaren. Natuurlijk worden de wensen van de klant betrokken in de analyse. Op basis van deze analyse maken we een offerte op maat.

Wij vinden het belangrijk dat er geen onduidelijkheid bestaat over de kosten, daarom is onze offerte bij acceptatie ook direct de factuur. Zo zijn er geen verrassingen achteraf. Na acceptatie van de opdracht, zullen wij opdracht geven tot productie van de glazen kantoorwanden. Deze worden volledig op maat gemaakt. De plaatsing zal verzorgd worden door een erkend installatiebedrijf, waar wij veel mee samenwerken.

Gerealiseerde projecten in Zeeland
Meer glaswand-projecten Zierikzee en omgeving

Klik hier en bekijk onlangs gerealiseerde projecten

Onderdelen glazen kantoorwanden Zierikzee

Onze glazen kantoorwanden komen vanzelfsprekend met een aantal opties en keuzes. De wanden bestaan uit de volgende 4 elementen:

  • Aluminium profielen: deze zijn verkrijgbaar in verschillende ral-kleuren.
  • Glaspanelen: om wat meer privacy te creëren is het mogelijk om folie erbij te krijgen. De folie zorgt ervoor dat er minder makkelijk door het glaspaneel heen gekeken kan worden. Mocht het gewenst zijn kan dit met een logo, afbeelding of andere print naar wens.
  • Deuren: Verschillende mogelijkheden, zoals een glazen swingdeur of een schuifdeur. Ook zijn er verschillende materialen te kiezen, waaronder hout en glas
  • Deurbeslag: verschillende mogelijkheden tot sloten en grepen.
Details glaswanden voor kantoor, overheden en horeca

Offerte aanvragen?

Bent u overtuigd van onze werkwijze? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan bij glazen kantoorwanden. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we het beste glazen kantoorwanden kunnen plaatsen. Binnen 24 uur krijgt u van ons een offerte op maat. Het is natuurlijk ook mogelijk om de offerte samen door te nemen.

Glazen wanden montage & installatie?

Klik hier en vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.