Stijlvolste keus in glazen wanden
Elke werkdag bereikbaar van 08:00 t/m 17:00:
Offerte
Glazen wanden voor kantoorinrichting Bekijk mogelijkheden

Glazen wanden voor kantoorinrichting

Aan de slag met je kantoorinrichting en wil je een inspirerende en frisse werkomgeving creëren? Kies met glazen wanden voor een luxe uitstraling met een optimaal doorzicht. Je kunt met glazen scheidingswanden een grotere ruimte opdelen in meerdere ruimten. Ideaal voor als je individuele werkplekken, spreekkamers of aparte concentratieruimten wenst te creëren. Tevens is het mogelijk om met geluidsisolatie om een zeer sterke akoestiek te realiseren. Zo hebt je voldoende privacy en kom je toch heel transparant over.

Mogelijkheden glazen kantoorwanden

Bij het toepassen van glazen wanden dien je ook nog de keuze voor de profielen te maken. Tegenwoordig zijn donkere aluminium profielen met een beperkt gebruik erg in. Dit geeft een stilistische look-and-feel. Voor het plaatsen van een deur hebt je de keuze voor een glazen swingdeur of schuifdeur. Uiteraard worden de deuren voorzien van passend (aluminium) deurbeslag en grepen. Daarnaast is mogelijk om jouw kantoorwanden te voorzien van decoratie. Vaak kiezen organisaties voor het plaatsen van een bedrijfslogo en of zandstralen voor het genereren van toch wat extra privacy. Bekijk hier de details van de glaswanden.

Plaatsen van glazen wanden

Bij het inrichten van een kantoor draait het vaak om snelheid. Je wilt immers niet lang in een grote verbouwing vastzitten. Daarom zijn onze glazen wanden op een montagevriendelijke opgebouwd. Zo bestaat de glazen wand die wij aanbieden maar uit zes onderdelen. Simpel en doeltreffend, al zeggen we het zelf. Met het doorgeven van de juiste maatvoering produceren alvast we de glaswand geheel op maat voordat het bij jouw op kantoor geleverd is. Binnen enkele uren hebt je je kantoorinrichting voorzien van glazen wanden.

Inspiratie glazen wanden kantoorinrichting
Kantoorinrichting met glazen wanden
Kantoorinrichting glazen wanden
Kantoorinrichting glazen wanden met print
Kantoorinrichting glazen scheidingswanden
Kantoorinrichting glazen scheidingswand
Kantoorinrichting glaswanden
Kantoorinchting glaswanden spreekkamer
Kantoorinrichting glaswand
Kantoorinrichting glaswand vergaderruimte

Het proces van montage

Advies & inventarisatie: we komen o.a. eerst bij uw inmeten op (bouw)locatie;
Offerte: na bezichtiging is offerte tevens factuur. Zodoende hebt je geen last van onaangename financiële verrassingen aan het einde van het project;
Productie: het voortijdig op maat laten snijden van de glazen wanden;
Levering & montage: een ervaren en erkend afbouwbedrijf installeert de gewenste glazen wanden, indien gewenst in combinatie met deuren en deurbeslag.

Kosten glazen wanden laten berekenen?

Hebt je interesse in het laten plaatsen van stijlvolle en betaalbare glazen wanden voor jouw kantoorinrichting? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en stuur het liefst een bouwtekening mee. Geef daarnaast ook jouw verdere wensen en behoeften aan. Dan kan onze calculator voor jou een prijs op maat berekenen.

Bovendien bieden wij de service aan om vrijblijvend te komen kijken bij jou op (bouw)locatie. Je ontvangt daarmee extra advies en mogelijkheden voor jouw kantoorinrichting.