Stijlvolste keus in glazen wanden
Elke werkdag bereikbaar van 08:00 t/m 17:00:
Offerte
Glazen wanden levering en montage Hoofddorp voor Kantoor & horeca Bekijk glaswanden

Glazen kantoorwanden plaatsen en monteren in Hoofddorp

Licht doet leven. Met kantoorglazen wanden brengt u zeker licht en transparantie over de werkvloer. Als u nadenkt over het stijlvol opdelen, opsplitsen en vergroten van één of meerdere ruimten in Hoofddorp bent u hier aan het juiste adres. Onze glaswanden zijn ontworpen met de hedendaagse eisen: montage-gemak en minimalistisch design.

Proces glazen wanden leveren en monteren in Hoofddorp

  1. Advies & inventarisatie: een erkend afbouwbedrijf komt eerst bij u langs op bouwlocatie om het project in te laten meten;
  2. Offerte: na bezoek en bezichtiging is offerte tevens factuur. Zodoende heeft u geen financiële verrassingen aan het einde van het project;
  3. Productie: dit houd het op maat laten snijden van de glaspanelen in;
  4. Levering & montage: het afbouwbedrijf installeert professioneel en snel de gewenste glazen wanden. In combinatie met eventuele gewenste deuren en -beslag.

Kosten laten berekenen van een glazen wand(en) op uw kantoor? Klik op de volgende link: glazen kantoorwanden prijs

Gerealiseerde projecten in o.a. Zuid-Holland
Meer glaswand-projecten Hoofddorp en omgeving

Klik hier en bekijk onlangs gerealiseerde projecten

Uw ruimte in Hoofddorp voorzien van hoogstaande kantoorwanden?

We bieden u tevens de mogelijkheid aan om een glaswand te bouwen met een 44.2 of 55.2 gelaagd glas. Beide glaspanelen voldoen tot een bepaalde hoogte aan vrijwel alle eisen van het huidige bouwbesluit. Beide types glas zijn uitvoerig getest en goedgekeurd op doorval en impact. De glaswanden zijn mede hierdoor geschikt om te plaatsen bij vides en trapgaten.

De glaswanden zijn overigens ook uitvoerig getest op de akoestische eigenschappen. De dichte glaswand voldoet met 44.2 glas aan 30 dB en met 55.2 aan 31 dB. Bovendien kunt u ook voor een speciaal akoestisch glas kiezen. Er zijn resultaten behaald van 35 dB.

Details glaswanden voor kantoor, overheden en horeca
Wilt u uw kantoor of horeca-gelegenheid in Hoofddorp voorzien van glazen wanden?

Klik hier en vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Uit welke onderdelen bestaat een glazen kantoorwand en deur(beslag) uit?

de glaswand, ook wel een glazen scheidingswand of separatiewand genoemd kent een viertal bouwelementen:

  • Aluminium profielen: deze kunt u overigens verkrijgen in iedere gewenste ral-kleur.
  • Glaspanelen: om privacy te creëren kunt u de glaspanelen voorzien met een matte folie. Dit kan in combinatie met een logo, afbeelding of een andere print.
  • Deuren: kies hierbij uit een glazen swingdeur (indraaideur) of schuifdeur. Daarnaast kunt u optioneel ook kiezen voor houten deur.
  • Deurbeslag: de deuren worden uiteraard voorzien van passende sloten en grepen.

Minimalistisch design: de glazen wanden worden in de profielen afgeklemd met rubbers die verdekt zijn gemonteerd. Dit zorgt voor een fijne strakke belijning en evenwicht in het project. Het resultaat? Een zeer montagevriendelijke glaswand met een erg moderne uitstraling.