Stijlvolste keus in glazen wanden
Elke werkdag bereikbaar van 08:00 t/m 17:00:
Offerte
Glazen kantoorwanden Ede Montage & Installatie

Glazen kantoorwanden Ede

De laatste trends op het gebied van kantoorpanden; hier wilt u toch ook aan meedoen? In de moderne maatschappij is het creëren van transparantie een van de belangrijkste vereisten. Deze trend zet zich dus ook daar bij kantoorpanden. Glazen kantoorwanden Ede zijn, daarom uiterst geschikt. Met glazen kantoorwanden is uw kantoorpand klaar voor de toekomst.

Werkproces

Bij het plaatsen van glazen kantoorwanden is het belangrijk om de echte situatie te bekijken. We bekijken hoe wij uw wensen kunnen combineren met de praktische uitvoering van het plaatsen van glazen kantoorwanden. Op basis van uw wensen en onze analyse maken we een gratis offerte op maat.

Om onnodige verrassingen te voorkomen is de uitgebrachte offerte ook direct de factuur als deze geaccepteerd wordt. Zo voorkomen we verrassingen van beide kanten. Nadat er duidelijk is gekomen over wat er moet gebeuren, zal de productie starten. De glazen wanden worden op maat gemaakt en geïnstalleerd door een erkend installatiebedrijf.

Gerealiseerde projecten in Zuid-Holland
Meer glaswand-projecten Amstelveen en omgeving

Klik hier en bekijk onlangs gerealiseerde projecten

Onderdelen glazen kantoorwanden Ede

Een glazen wand, ook wel een glazen separatiewand genoemd, kent grofweg een viertal elementen, namelijk:

  • Aluminium profielen: de profielen kunt u verkrijgen in iedere ral-kleur die u zich wenst.
  • Glaspanelen: om toch enige privacy te creëren kunt u de glaspanelen laten beplakken met een matte folie. Dit kan in combinatie met een structuur zoals een logo, afbeelding of een andere print naar wens.
  • Deuren: kies hierbij uit een glazen swingdeur of schuifdeur. Overigens kunt u ook kiezen voor houten deur.
  • Deurbeslag: de deuren worden uiteraard voorzien van sloten en grepen.
Details glaswanden voor kantoor, overheden en horeca

Offerte aanvragen?

Bent u overtuigd van onze werkwijze? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan bij glazen kantoorwanden. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we het beste glazen kantoorwanden kunnen plaatsen. Binnen 24 uur krijgt u van ons een offerte op maat. Het is natuurlijk ook mogelijk om de offerte samen door te nemen.

Glazen wanden montage & installatie?

Klik hier en vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.