Stijlvolste keus in glazen wanden
Elke werkdag bereikbaar van 08:00 t/m 17:00:
Offerte
Glazen kantoorwanden Zwolle Montage & Installatie

Glazen kantoorwanden Zwolle laten monteren

Zien jullie jezelf als een modern kantoorpand? Willen jullie mee doen aan de laatste trends omtrent je kantoorpand? Dan zijn glazen kantoorwanden het overwegen waard. Door glazen kantoorwanden Zwolle creëer je de transparantie die tegenwoordig de standaard is. Daarnaast kan je de ruimtes mooi opdelen en toch transparantie uitstralen.

Werkproces glazen kantoorwanden Zwolle laten plaatsen

We beginnen ons werkproces door op locatie te komen kijken naar de huidige situatie. Hierin zullen we de wensen bespreken en de mogelijkheden. Op basis van dit gesprek komen wij met een advies en een offerte. Wij hechten er waarde aan dat er geen verrassingen zijn omtrent de financiën.

Vervolgens gaan we aan de slag om de glazen kantoorwanden op maat te laten maken. Deze worden geïnstalleerd door een erkend installatiebedrijf. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Gerealiseerde projecten in Overijssel
Meer glaswand-projecten Zwolle en omgeving

Klik hier en bekijk onlangs gerealiseerde projecten

Technische specificaties

Onze glazen wanden zijn verkrijgbaar in twee verschillende opties: 44.2 of 55.2 gelaagd glas. Beide typen glas zijn uitgebreid getest. Beide glastypen voldoen aan de huidige bouweisen. Op basis van deze testen kunnen de glazen wanden ook gebruikt worden bij vides en trapgaten.

Een ander belangrijk aspect is de akoestiek. Onze glazen wanden voldoen zeker aan deze eisen. De 44.2 versie houdt 30 dB tegen. De 55.2 versie houdt 31 dB tegen. Worden er hogere eisen gesteld aan de glazen wanden? Door speciaal akoestisch glas te gebruiken kan er 35 dB worden tegengehouden.

Details glaswanden voor kantoor, overheden en horeca

Onderdelen glazen kantoorwanden Zwolle

  1. Aluminium profielen
  2. Glaspanelen
  3. Deuren
  4. Deurbeslag

Bij al onze onderdelen is het mogelijk om uit verschillende opties en materialen te kiezen. Wil je meer weten over onze opties? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Offerte aanvragen?

Bent u overtuigd van onze glazen wanden? Bij ons kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij maken voor u een prijs op maat.

Glazen wanden montage & installatie?

Klik hier en vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.