Stijlvolste keus in glazen wanden
Elke werkdag bereikbaar van 08:00 t/m 17:00:
Offerte
Glazen kantoorwanden in Oldenzaal Montage & Installatie

Glazen kantoorwanden Oldenzaal

Willen jullie bekend staan als een innovatief en vooruitstrevend bedrijf? De nieuwste trend op het gebied van kantoorpanden is vooral transparantie. Glazen kantoorwanden zijn zeer geschikt om kantoorpanden op te delen, transparantie te creƫren, maar ook privacy voor ieder kantoor. Glazen kantoorwanden Oldenzaal is daarom de oplossing voor ieder kantoorpand.

Technische specificaties glazen kantoorwanden

Onze glazen wanden zijn verkrijgbaar in twee verschillende opties: 44.2 of 55.2 gelaagd glas. Beide typen glas zijn uitgebreid getest. Beide glastypen voldoen aan de huidige bouweisen. Op basis van deze testen kunnen de glazen wanden ook gebruikt worden bij vides en trapgaten. Een ander belangrijk aspect is de akoestiek. Onze glazen wanden voldoen zeker aan deze eisen. De 44.2 versie houdt 30 dB tegen. De 55.2 versie houdt 31 dB tegen. Worden er hogere eisen gesteld aan de glazen wanden? Door speciaal akoestisch glas te gebruiken kan er 35 dB worden tegengehouden.

Gerealiseerde projecten in Overijssel
Meer glaswand-projecten Amstelveen en omgeving

Klik hier en bekijk onlangs gerealiseerde projecten

Onderdelen glazen kantoorwanden

De glazen kantoorwanden bestaan uit een aantal onderdelen, namelijk:

  • Aluminium profielen
  • Glaspanelen
  • Deuren
  • Deurbeslag

Alle onderdelen zijn er in verschillende kleuren en materialen. Op deze wijze kunnen de glazen kantoorwanden volledig op maat worden gemaakt.

 

Details glaswanden voor kantoor, overheden en horeca

Offerte aanvragen voor glazen kantoorwanden?

Wilt u uw project uitbesteden aan ons? Of meer weten over ons prijsniveau? Vraag eenvoudig een offerte op en wij zorgen voor een offerte op maat.

Glazen wanden montage & installatie?

Klik hier en vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.