Stijlvolste keus in glazen wanden
Elke werkdag bereikbaar van 08:00 t/m 17:00:
Offerte
Glazen kantoorwanden in Wageningen Montage & Installatie

Glazen kantoorwanden Wageningen laten monteren

Willen jullie als kantoorpand vooraan staan en meedoen met de nieuwste trends op het gebied van kantoorpandinrichting? Dan zijn glazen kantoorwanden het overwegen waard voor jullie. Glazen kantoorwanden bereiken dat je de transparantie creëert die het moderne kantoorpand vraagt. Daarnaast zijn ruimtes makkelijk en stijlvol op te delen en toch transparant te zijn.

Werkproces glazen kantoorwanden Wageningen

We beginnen ons werkproces door op locatie te komen kijken naar de huidige situatie. Hierin zullen we de wensen bespreken en de mogelijkheden. Op basis van dit gesprek komen wij met een advies en een offerte. Wij hechten er waarde aan dat er geen verrassingen zijn omtrent de financiën.

Vervolgens gaan we aan de slag om de glazen kantoorwanden op maat te laten maken. Deze worden geïnstalleerd door een erkend installatiebedrijf. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Gerealiseerde projecten in Zuid-Holland
Meer glaswand-projecten Amstelveen en omgeving

Klik hier en bekijk onlangs gerealiseerde projecten

Technische specificaties

Onze glazen wanden zijn verkrijgbaar in twee verschillende opties: 44.2 of 55.2 gelaagd glas. Beide typen glas zijn uitgebreid getest. Beide glastypen voldoen aan de huidige bouweisen. Op basis van deze testen kunnen de glazen wanden ook gebruikt worden bij vides en trapgaten.

Een ander belangrijk aspect is de akoestiek. Onze glazen wanden voldoen zeker aan deze eisen. De 44.2 versie houdt 30 dB tegen. De 55.2 versie houdt 31 dB tegen. Worden er hogere eisen gesteld aan de glazen wanden? Door speciaal akoestisch glas te gebruiken kan er 35 dB worden tegengehouden.

Details glaswanden voor kantoor, overheden en horeca

Onderdelen van glazen kantoorwanden

  1. Aluminium profielen
  2. Glaspanelen
  3. Deuren
  4. Deurbeslag

Bij al onze onderdelen is het mogelijk om uit verschillende opties en materialen te kiezen. Wil je meer weten over onze opties? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Offerte aanvragen?

Bent u overtuigd van onze glazen wanden? Bij ons kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij maken voor u een prijs op maat.

Glazen wanden montage & installatie?

Klik hier en vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.