Stijlvolste keus in glazen wanden
Elke werkdag bereikbaar van 08:00 t/m 17:00:
Offerte
Glazen kantoorwanden in Lelystad Montage & Installatie

Glazen kantoorwanden Lelystad

Is jullie kantoorpand toe aan een vernieuwingsslag? Wil je meedoen aan de nieuwste trends op het gebied van kantoorpanden? De laatste trend is om gebruik te maken van glazen kantoorwanden. Glazen kantoorwanden zorgen voor transparantie in een bedrijf. Glazen kantoorwanden Lelystad is daarom de ideale oplossing om je kantoorpand weer modern te maken. Je kan er jaren mee vooruit.

Specificaties glazen kantoorwanden Lelystad

Onze kantoorwanden zijn verkrijgbaar met twee verschillende soorten glas, namelijk 44.2 of 55.2 gelaagd glas. Het verschil van deze soorten zit in het geluid wat ze doorlaten. 44.2 houdt 30 dB tegen en de 55.2 31 dB. Ben je dus net op zoek naar iets meer geluiddichtheid? Dan is 55.2 aan te raden. Wil je nog meer geluid tegen houden? Door speciaal akoestisch glas te gebruiken is het mogelijk om tot 35 dB tegen te houden.

Beide typen glas zijn uitgebreid getest. Beide glastypen voldoen aan de huidige bouweisen. Op basis van deze testen kunnen de glazen wanden ook gebruikt worden bij vides en trapgaten.

Gerealiseerde projecten in Zuid-Holland
Meer glaswand-projecten Amstelveen en omgeving

Klik hier en bekijk onlangs gerealiseerde projecten

Onderdelen glazen kantoorwanden

De glazen kantoorwanden bestaan uit een aantal onderdelen, namelijk:

  • Aluminium profielen
  • Glaspanelen
  • Deuren
  • Deurbeslag

Alle onderdelen zijn er in verschillende kleuren en materialen. Op deze wijze kunnen de glazen kantoorwanden volledig op maat worden gemaakt.

Details glaswanden voor kantoor, overheden en horeca

Werkproces Glazen kantoorwanden

Ons werkproces begint altijd door de huidige situatie te analyseren. Hierin bekijken hoe groot de ruimtes zijn, de akoestiek van de ruimtes en of realisatie van de glazen kantoorwanden mogelijk is. Op basis van de wensen van de klant gaan we vervolgens een passende offerte maken. Daarin vinden we het belangrijk dat er duidelijkheid is omtrent de financiële zaken. Bij acceptatie van de offerte is deze daarom direct de factuur. Nadat alle afspraken zijn gemaakt worden de glazen panelen geproduceerd en op maat gemaakt. Door een erkend installatiebedrijf zullen de glazen kantoorwanden in Deventer geplaatst worden.

Offerte aanvragen?

Bent u overtuigd van onze glazen wanden? Bij ons kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij maken voor u een prijs op maat.

Glazen wanden montage & installatie?

Klik hier en vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.