Stijlvolste keus in glazen wanden
Elke werkdag bereikbaar van 08:00 t/m 17:00:
Offerte
Glazen kantoorwanden Enschede Montage & Installatie

Glazen kantoorwanden Enschede laten plaatsen

Wil je meedoen aan de nieuwste trends omtrent kantoorpanden? De nieuwste trend op het gebied van kantoorpanden is transparantie. Tegenwoordig is het de standaard om transparantie in je kantoorpand te hebben. Wat is daar een betere oplossing voor dan glazen kantoorwanden? Zeer interessant voor moderne bedrijfspanden.

Hoe werkt glazenkantoorwanden.nl?

Wij beginnen ons proces altijd met het kijken op locatie. Hierin zullen we bespreken wat de wensen van de klant zijn en hoe dit praktisch gezien in te vullen is. Op basis van de huidige situatie komen we met een voorstel, oftewel offerte. Wij vinden het belangrijk dat er goede afspraken worden gemaakt omtrent de financiƫn.

Na afspraken gemaakt te hebben worden de glazen kantoorwanden op maat gemaakt. De installatie van de glazen kantoorwanden wordt verzorgd door een professioneel installatiebedrijf.

Gerealiseerde projecten in Friesland
Meer glaswand-projecten Sneek en omgeving

Klik hier en bekijk onlangs gerealiseerde projecten

Technische specificaties glazen kantoorwanden Enschede

Onze glazen wanden zijn verkrijgbaar in twee verschillende opties: 44.2 of 55.2 gelaagd glas. Beide typen glas zijn uitgebreid getest. Beide glastypen voldoen aan de huidige bouweisen. Op basis van deze testen kunnen de glazen wanden ook gebruikt worden bij vides en trapgaten.

Een ander belangrijk aspect is de akoestiek. Onze glazen wanden voldoen zeker aan deze eisen. De 44.2 versie houdt 30 dB tegen. De 55.2 versie houdt 31 dB tegen. Worden er hogere eisen gesteld aan de glazen wanden? Door speciaal akoestisch glas te gebruiken kan er 35 dB worden tegengehouden.

Details glaswanden voor kantoor, overheden en horeca

Onderdelen glazen kantoorwanden Enschede

De glazen kantoorwanden bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Aluminium profielen
  • Glaspanelen
  • Deuren
  • Deurbeslag

Natuurlijk is het mogelijk om te kiezen voor allerlei verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld verschillende kleuren en materialen.

Offerte aanvragen?

Bent u overtuigd van onze glazen wanden? Bij ons kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij maken voor u een prijs op maat.

Glazen wanden montage & installatie?

Klik hier en vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.