Stijlvolste keus in glazen wanden
Elke werkdag bereikbaar van 08:00 t/m 17:00:
Offerte
Glazen wanden levering en montage Eindhoven voor Kantoor & horeca

Glazen kantoorwanden Eindhoven

Licht doet leven. Met kantoorglazen wanden brengt u zeker licht en transparantie over de werkvloer. Als u nadenkt over het stijlvol opdelen, opsplitsen en vergroten van één of meerdere ruimten in Eindhoven bent u hier aan het juiste adres. De glaswanden van Glazenwandenkantoor zijn ontworpen met de eisen van vandaag: montagevriendelijk en minimalistisch design.

Proces glazen wanden plaatsen in Eindhoven

  1. Advies & inventarisatie: we komen o.a. eerst bij uw inmeten op (bouw)locatie in Eindhoven;
  2. Offerte: na bezichtiging is offerte tevens factuur. Zodoende geen onaangename financiële verrassingen aan het einde van het traject;
  3. Productie: het op maat laten snijden van de glaspanelen;
  4. Levering & montage: een ervaren en erkend afbouwbedrijf installeert de gewenste glazen wanden eventueel in combinatie met deuren en (deur)beslag.

Kosten berekenen van een glazen wand op uw kantoor? Klik op de volgende link: glazen kantoorwanden prijs

Gerealiseerde projecten in Zuid-Holland
Meer glaswand-projecten Eindhoven en omgeving

Klik hier en bekijk onlangs gerealiseerde projecten

Uw ruimte in Eindhoven voorzien van hoogstaande kantoorwanden?

Glazenwandenkantoor biedt je de mogelijkheid om een glaswand te bouwen met 44.2 of 55.2 gelaagd glas. Beide glaspanelen voldoen tot een zekere hoogte aan vrijwel alle eisen van het huidige bouwbesluit. Beide types glas uitvoerig getest en goedgekeurd op doorval en impact. De wanden mede hierdoor mede geschikt om te plaatsen bij vides of trapgaten.

De wanden zijn overigens ook getest op hun akoestische eigenschappen. De dichte glaswand voldoet met 44.2 glas aan 30 dB en met 55.2 aan 31 dB. Optioneel kun je er ook voor kiezen om met speciaal akoestisch glas te plaatsen. Hier is een resultaat behaald van 35 dB.

Details glaswanden voor kantoor, overheden en horeca

Uit welke onderdelen bestaat een glazen kantoorwand en deur(beslag) uit?

Een glazen wand, ook wel een glazen scheidingswand genoemd, kent grofweg een viertal elementen, namelijk:

  • Aluminium profielen: de profielen kunt u overigens verkrijgen in iedere gewenste ral-kleur.
  • Glaspanelen: om privacy te creëren kunt u de glaspanelen voorzien met een matte folie. Dit kan in combinatie met een logo, afbeelding of een andere print.
  • Deuren: kies hierbij uit een glazen swingdeur (indraaideur) of schuifdeur. Overigens kunt u ook kiezen voor houten deur.
  • Deurbeslag: de deuren worden uiteraard voorzien van sloten en grepen.

De glaspanelen zijn verbonden middels een tape. Aan de boven- en onderkant is het glas geklemd in een aluminium profiel. De glazen wanden worden in de profielen afgeklemd met rubbers die verdekt zijn gemonteerd, wat zorgt voor een fijne strakke belijning en evenwicht in het project. Het resultaat? Een zeer montagevriendelijke glaswand met een moderne subtiele uitstraling.

Wilt u uw kantoor of horeca-gelegenheid in Eindhoven voorzien van glazen wanden?

Klik hier en vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.