Stijlvolste keus in glazen wanden
Elke werkdag bereikbaar van 08:00 t/m 17:00:
Offerte
Glazen kantoorwanden in Deventer Montage & Installatie

Glazen kantoorwanden Deventer

Zijn jullie een innovatief en early adapters als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen? Glazen kantoorwanden zijn inmiddels de norm geworden voor moderne kantoorpanden. Transparantie wordt in de huidige kantoorpanden als vanzelfsprekend gezien. Glazen kantoorwanden Deventer is daarom de oplossing om aan de nieuwste eisen te voldoen. Je kan er jaren mee vooruit.

Werkproces Glazen kantoorwanden

Ons werkproces begint altijd door de huidige situatie te analyseren. Hierin bekijken hoe groot de ruimtes zijn, de akoestiek van de ruimtes en of realisatie van de glazen kantoorwanden mogelijk is. Op basis van de wensen van de klant gaan we vervolgens een passende offerte maken. Daarin vinden we het belangrijk dat er duidelijkheid is omtrent de financiële zaken. Bij acceptatie van de offerte is deze daarom direct de factuur. Nadat alle afspraken zijn gemaakt worden de glazen panelen geproduceerd en op maat gemaakt. Door een erkend installatiebedrijf zullen de glazen kantoorwanden in Deventer geplaatst worden.

Gerealiseerde projecten in Deventer
Meer glaswand-projecten Deventer en omgeving

Klik hier en bekijk onlangs gerealiseerde projecten

Technische specificaties glazen kantoorwanden

Onze glazen wanden zijn verkrijgbaar in twee verschillende opties: 44.2 of 55.2 gelaagd glas. Beide typen glas zijn uitgebreid getest. Beide glastypen voldoen aan de huidige bouweisen. Op basis van deze testen kunnen de glazen wanden ook gebruikt worden bij vides en trapgaten.

Een ander belangrijk aspect is de akoestiek. Onze glazen wanden voldoen zeker aan deze eisen. De 44.2 versie houdt 30 dB tegen. De 55.2 versie houdt 31 dB tegen. Worden er hogere eisen gesteld aan de glazen wanden? Door speciaal akoestisch glas te gebruiken kan er 35 dB worden tegengehouden.

Details glaswanden voor kantoor, overheden en horeca

Onderdelen glazen kantoorwanden

De glazen kantoorwanden bestaan uit een aantal onderdelen, namelijk:

  • Aluminium profielen
  • Glaspanelen
  • Deuren
  • Deurbeslag

Alle onderdelen zijn er in verschillende kleuren en materialen. Op deze wijze kunnen de glazen kantoorwanden volledig op maat worden gemaakt.

Offerte aanvragen?

Bent u overtuigd van onze glazen wanden? Bij ons kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij maken voor u een prijs op maat.

Glazen wanden montage & installatie?

Klik hier en vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.